Foci VB - Jack Bauer és a USMNT
Jack Bauer és a USMNT
Fotó: Europress/AFP

Jack Bauer és a USMNT


2014/06/26 14:35

Ugye mindenki tudja, ki az a Jack Bauer? Ő a 24 szuperhőse, az ember, aki lehet hogy nem is az, mert jelenleg éppen kilencedik alkalommal menti meg a világot a legügyesebb, legravaszabb terroristákkal szemben.

A Jack Bauert alakító Kiefer Sutherland

Az ESPN az őt alakító Kiefer Sutherlandet kérte meg, hogy legyen az Egyesült Államok - Ghána mérkőzés felvezető-klippjének narrátora. Angolul tudók előnyben, de úgyis érdemes végignézni, ha valaki nem érti, ahogyan elmondja, hogy az ellenfél egy nagyjából akkora ország, mint amekkora Oregon állam, amely a legutóbbi két világbajnokságról búcsúztatta az amerikaiakat, és nagyon úgy tűnik, hogy kifejezetten élvezi is mindezt... És nyugodtan becsülje csak le őket!

Aztán jöttek a portugálok, természetesen már reagálva arra, ami az első mérkőzésen történt: "Valószínűleg olvasták főcímeket... Mi nem! Túlságosan lefoglalt, hogy letöröljük magunkról a vért, hogy nyalogassuk a sebünket. Tudjuk, hogy megnyertük a meccset, de tisztában vagyunk vele, ki következik: Cristiano Ronaldo."

Szerintünk ez A televíziózás. Most már csak abban reménykedünk, messzire jutnak Klinsmann fiai, hogy minél több ilyen videót lássunk..

Hozzászólások