Foci VB - Egri Viktor szerint a véletlen most az európai csapatoknak kedvezett
Egri Viktor szerint a véletlen most az európai csapatoknak kedvezett
Fotó: Europress/AFP

Egri Viktor szerint a véletlen most az európai csapatoknak kedvezett

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/07/10 13:49

Kialakult a legjobb négy mezőnye a labdarúgó világbajnokságon. Mivel csak európai csapatok kerültek az elődöntőkbe, nem is hívhatott mást vendégnek Farkasvölgyi Gábor és Rév Dániel a Klubrádióba, mint Egri Viktort, a DIGI Sport kommentátorát, ismert dél-amerikai futballrajongót.

Egri szerint a 2018-as labdarúgó világbajnokság legerősebb csapata a brazil válogatott volt. Azt, hogy Neymarék ennek ellenére nem jutottan a legjobb 4 közé, elsősorban a pocsék helyzetkihasználásukkal magyarázta. Kitért továbbá arra is, hogy miért gondolja azt, hogy Anglia és a Permier League "elrontja" a brazil játékosokat.

Arról, hogy az oroszországi világbajnokságon mennyire kiegyenlítettek a viszonyok, már múlt héten is szó volt, amikor Haraszti Ádám vendégeskedett a Klubrádió Hosszabbítás című műsorában, ehhez a meglágyításhoz csatlakozott most Egri is.

Haraszti Ádám: A spanyol futballt zsenik játsszák és idióták irányítják | Hosszabbítás

A labdarúgó-világbajnokság a kieséses szakaszához ért, rengeteg minden történt a Hosszabbítás legutóbbi rádióadása óta. A németek korai búcsújáról, és a nyolcaddöntők eddig lezajlott eseményeiről Haraszti Ádámmal, a DIGI Sport kommentátor-műsorvezetőjével beszélgetett Rév Dániel a Klubrádión. A Hosszabbítás rádióműsora ezúttal kitért azokra a korán búcsúzókra, akik a torna esélyesei is lehettek volna.

Természetesen foglalkozott a beszélgetős a vb előttünk álló részével is, kiderült, hogy Egri Viktor szerint a francia-belga találkozó ígérkezik izgalmasabbnak, és ha meghallgatjátok ezt az adást, akkor azt is megtudhatjátok, hogy Farkasvölgyi Gábor és Rév Dániel vendége miért tart attól, hogy az angolok egy nagyon sima győzelemmel ütik ki a horvátokat a másik ágon.

Ha most nincs időtök meghallgatni, ne aggódjatk, mint mindig, most is letölthető az adás, így elmenthetitek későbbre is. Jó szórakozást!


Hozzászólások