Foci VB - „Brazília eddig idegesen játszott, most egyszerűen rosszul” (videó)
„Brazília eddig idegesen játszott, most egyszerűen rosszul” (videó)
Fotó: Europress/AFP

„Brazília eddig idegesen játszott, most egyszerűen rosszul” (videó)


2014/06/30 11:40

Brazília eddig idegesen játszott, most egész egyszerűen rosszul” - kezdte értékelését Hajdú B. István, az Eurosport kommentátora. Egy igazi, derbi jellegű mérkőzésen Neymar jó nagyokat kapott, a hosszabbítás utolsó percében pedig nagyon közel került a házigazda ahhoz, hogy elbúcsúzzon.

Kolumbia James Rodriguez vezérletével a negyedik mérkőzését is megnyerte, ráadásul egészen szenzációs találatokkal, Uruguay nem igazán volt ellenfél, simán kikapott Suarez nélkül..

Vasárnap előbb Hollandia a 88. percig hátrányban volt Mexikó ellen, ám ekkor megvillant Sneijder, majd Robben a sokadik esésére kapott egy – jogos – tizenegyest, amit Huntelaar értékesített.

Costa Rica és Görögország a hetvenedik percig egy elég unalmas mérkőzést vívott egymással, ám a D-csoport győztesének vezető gólja után felgyorsultak az események. A görögök – csakúgy, mint Elefántcsontpart ellen – a hajrában betaláltak, ezzel kiharcolták a hosszabbítást, ám a közép-amerikaiak a tizenegyeseket hibátlanul rúgták, így készülhetnek a negyeddöntőre.

Broadcast live streaming video on Ustream

Hozzászólások