Bundesliga - Hoeness szerint a Bayernnek nagyon jó esélye van a triplázásra
Hoeness szerint a Bayernnek jó nagyon esélye van a triplázásra
Fotó: Europress/AFP

Hoeness szerint a Bayernnek nagyon jó esélye van a triplázásra

HosszabbitásHosszabbitás
2020/06/29 11:45
Uli Hoeness, a német futballbajnok Bayern München tiszteletbeli klubelnöke szerint a csapatnak most jó esélye van arra, hogy triplázzon, azaz a Bundesliga-arany mellett a Német Kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerje.
"Ha a mostani formát meg tudják tartani a játékosok, akkor tényleg megnyerhetünk mindent" - jelentette ki a 68 esztendős Hoeness a bajor televíziónak adott interjújában.

A sportvezető dicsérte Hansi Flick vezetőedzőt és a futballistákat, mert mint mondta, "ezekben a nehéz időkben" nem könnyű fenntartani a motivációs szintet. Hoeness arra utalt, hogy a koronavírus-járvány miatt előbb félbeszakadt a bajnokság, majd a hátralévő meccseket zárt kapuk mögött kellett lejátszaniuk a csapatoknak.

000_1U7521.jpg Fotó: Europress/AFP

Tripláznia eddig egyszer, 2013-ban, Jupp Heynckes irányításával sikerült a Bayernnek, amelyre szombaton este a Bayer Leverkusen elleni kupadöntő vár.

A BL-t, melyben a bajorok még a Chelsea elleni nyolcaddöntő visszavágója előtt állnak, augusztusban folytatják a versenyben maradt együttesek egy lisszaboni torna keretében. Flick tanítványai az első meccsen - még a világjárvány kitörése előtt - 3-0-ra győztek Londonban, így jó esélyük van arra, hogy kiharcolják a negyeddöntőbe kerülést.

MTI

Hozzászólások