Bundesliga - Dárdai: kemény küzdelem lesz a kiesés ellen
Dárdai: kemény küzdelem lesz a kiesés ellen
Fotó: Europress/AFP

Dárdai: kemény küzdelem lesz a kiesés ellen

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/14 15:00
Nehéz időszakot jósol csapatának az idény hátralévő részére Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának a vezetőedzője.

"Szerintem az utolsó fordulóig nem lesz egyszerű dolgunk. Az idei évre kiállítottunk magunkról egy bizonyítványt, csak rá kell nézni a tabellára" - jelentette ki a magyar tréner, akinek együttese szombaton 1-1-es döntetlent játszott Stuttgartban. Ez egyben azt jelentette, hogy két vereség után ez volt a berliniek első pontszerzése a január 25-én újra kinevezett Dárdai irányításával.

A korábbi magyar szövetségi kapitány külön kitért a szombaton kiegyenlítő, 17 éves Luca Netz-re, aki a klub történetének a legfiatalabb gólszerzője lett.

Dárdai: Semmi nem érdekel, ami eddig történt | Eurosport

Pozitív érzésekkel zárta első edzését Dárdai Pál, akit hétfőn neveztek ki - ismét - a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzői posztjára. A 44 éves magyar szakember azt mondta, nem arra akar összpontosítani, ami eddig történt a szezon során az együttesnél. "Semmi nem érdekel, ami eddig történt.

"Ő igazi csiszolatlan gyémánt, megpróbáljuk őt hosszú távra magunkhoz kötni" - mondta Dárdai a balhátvédről, aki iránt a hírek szerint a Bayern München is érdeklődik.

A Hertha 21 forduló után a tabella 15. helyén áll 18 ponttal, mindössze egy pontra a kiesőzónától.

MTI

Hozzászólások