Bundesliga - A Dortmund a közelgő válság ellenére sem enged húszéves szupertehetsége árából
A Dortmund a közelgő válság ellenére sem enged húszéves szupertehetsége árából
Fotó: Europress/AFP

A Dortmund a közelgő válság ellenére sem enged húszéves szupertehetsége árából

HosszabbitásHosszabbitás
2020/03/29 17:40
A Borussia Dortmund közölte, hogy a koronavírus-járvány miatt várhatóan kialakuló gazdasági helyzetben sem fogja áron alul adni legjobb futballistáit, így például a 20 esztendős Jadon Sanchót, akiért sorban állnak az európai topklubok.

Hans-Joachim Watzke, a Ruhr-vidéki egyesület vezérigazgatója a Bildnek elmondta, természetesen a prioritás az, hogy megtartsák a kiváló támadót, emellett persze tiszteletben kell tartani a játékos akaratát is. Ugyanakkor jelezte, a leggazdagabb klubok a válság ellenére sem bocsátkozhatnak majd alkudozásba a játékosról, akiért sajtóhírek szerint több mint százmillió eurót kér a BVB.

Messit és Ronaldót is túlszárnyalta tinédzserként a Dortmund szenzációs támadója | Hosszabbítás

Bárhogyan is alakítja át a koronavírus-járvány az átigazolási piacot a labdarúgásban, Jadon Sancho megítélésére mindez nem lesz hatással. Márpedig az angol válogatott támadót manapság az egyik legnagyobb ígéretként, a jövő egyik nagy sztárjaként tartják számon. Ennek megfelelően hatalmas versenyfutás bontakozhat ki a legnagyobb klubok között.

Az angol válogatottban is bemutatkozott Sancho 2017-ben a Manchester City korosztályos csapatától nyolcmillió euróért szerződött Dortmundba. A két klub egyezsége szerint ha a játékosért bármilyen klub ajánlatot tesz - jelenleg állítólag éppen a másik manchesteri csapat, a United -, akkor azt a Manchester City tarthatja.

MTI

Hozzászólások