Bundesliga - Iszonyú pech, ami Thomas Doll csapatával történt a Bundesligában - videó
Iszonyú pech, ami Thomas Doll csapatával történt a Bundesligában - videó
Fotó: Europress/AFP

Iszonyú pech, ami Thomas Doll csapatával történt a Bundesligában - videó


2019/03/11 10:35
Egyre távolabb kerül a bennmaradástól a Hannover, miután hétvégén hazai pályán 3-2-re kikapott a Bayer Leverkusentől. Ezúttal különösen fájó lehet a kudarc, hiszen a körülmények lényegében egy biztosnak tűnő góltól fosztották meg Thomas Doll csapatát. Genki Haraguchi kapuba tartó lövését a hó állította meg, centikkel a gólvonal előtt.

Ekkor már kétgólos hátrányban volt a hazai csapat, azonban Jonathas találatával és Mitchell Weiser öngóljával sikerült az egyenlítés. Mégsem örülhetett a végén pontszerzésnek a Hannover, hiszen a hajrában Kai Havertz ismét megszerezte a vezetést a Bayer Leverkusennek, ezzel lényegében eldöntve a találkozót. Peter Bosz csapata így már ötödik a Bundesligában, a Hannover helyzete pedig egyre reménytelenebb.


Thomas Doll, a Ferencváros egykori edzője még február elején vette át a kiesés ellen küzdő csapatot, azóta hat mérkőzésen egyetlen győzelmet tudott felmutatni öt vereség mellett. Jelenleg öt pont választja el az osztályozót érő, 16. helytől, ami önmagában nem tűnne elérhetetlennek, azonban úgy tűnik, hogy még a szerencse sem szegődik a hannoveriek mellé. 

Hozzászólások