Nemzetközi foci - Kimaradt az Európa-liga keretből a 22,5 millió eurós igazolás, állítólag véletlenül
Kimaradt az Európa-liga keretből a 22,5 millió eurós igazolás, állítólag véletlenül
Fotó: Europress/AFP

Kimaradt az Európa-liga keretből a 22,5 millió eurós igazolás, állítólag véletlenül

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/04 16:17
Erik ten Hag vezetőedző szerint adminisztratív hiba miatt maradt ki az Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának Európa-ligára nevezett keretéből a télen klubrekordot jelentő összegért szerződtetett Sébastien Haller.

"Valami félrement. Egy súlyos következményekkel járó adminisztratív hiba történt, de amíg van esély arra, hogy kijavítsuk, mindent meg fogunk tenni" - fogalmazott csütörtökön a holland szakember.

Az Ajaxnak - a többi együtteshez hasonlóan - szerdáig kellett leadnia az El-re nevezett 24 fős keretet, amibe a januárban a West Ham Unitedtól 22,5 millió euróért szerződtetett elefántcsontparti támadó nem került be.

"Nem a semmiért igazoltuk, ez egy nagy csapás neki és nekünk is, de túl fogunk rajta lépni" - tette hozzá Ten Hag, aki a saját magáé mellett Marc Overmars igazgató felelősségét emelte ki.

Az Ajax, amely most az európai szövetséggel közösen próbálja meg kideríteni, mi történt pontosan, a francia Lille együttesével találkozik a második számú európai kupasorozat első kieséses fordulójában, ahol a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét.

Szoboszlai Dominik a Bundesliga legdrágább téli igazolása | Eurosport

A téli átigazolási szezon hétfői befejezésével a Reuters hírügynökség elkészítette a legfontosabb változások listáját, ez alapján Szoboszlai Dominik lett a német labdarúgó-bajnokság legdrágább téli igazolása. A 20 esztendős válogatott középpályásért a legutóbbi szezonban Bajnokok Ligája-elődöntős RB Leipzig 20 millió eurót fizetett a Red Bull Salzburgnak, ezzel Szoboszlai minden idők legdrágább magyar futballistája lett, és ezen a télen Németországban sem adtak többet egyetlen játékosért sem.

MTI

Hozzászólások