Foci - Nemcsak csapata, hanem saját teljesítményével is elégedett Jakabfi Zsanett
Nemcsak csapata, hanem saját teljesítményével is elégedett Jakabfi Zsanett
Fotó: Europress/AFP

Nemcsak csapata, hanem saját teljesítményével is elégedett Jakabfi Zsanett

HosszabbitásHosszabbitás
2020/06/23 13:38
Jakabfi Zsanett, a német bajnok VfL Wolfsburg magyar válogatott labdarúgója nemcsak csapata, hanem saját teljesítményével is elégedett ebben a különleges szezonban.

"Hat gólt szereztem a bajnokságban, négyet a Bajnokok Ligájában, nagyon jó szezonom volt. Az elmúlt évekhez képest most érzem magamat a legjobban fizikálisan" - nyilatkozta a 30 éves játékos, aki az idény hátralévő részével kapcsolatban úgy fogalmazott, még nincs itt az ideje a lazításnak és ünneplésnek, mert a bajnoki veretlenség megőrzése a cél, illetve július 4-én kupadöntő vár a gárdára.

043_dpa-pa_190505-99-88700_dpai.jpg Fotó: Europress/AFP

Jakabfi a jövőt illetően elárulta, az idény végén sokan távoznak az együttestől, így nehezebb lehet a címvédés, de eddig sorozatban négyszer sikerült az élen végezniük.

A magyar és a német női labdarúgás között szerinte a legnagyobb különbség szurkolói és anyagi támogatottságban van, ugyanakkor hozzátette, a magyar válogatottnál fejlődés indult meg.

Jakabfi 2009 óta erősíti a Wolfsburgot, amellyel kétszer nyert Bajnokok Ligáját és hatszoros Bundesliga-bajnok. Szerződését nemrég 2021-ig meghosszabbították.

MTI

Hozzászólások