Foci - Minden kezdet nehéz - Főleg a Juvénál
Minden kezdet nehéz - Főleg a Juvénál
Fotó: Europress/AFP

Minden kezdet nehéz - Főleg a Juvénál

Bodnár GergőBodnár Gergő
2014/08/25 21:53

Szombaton a Milan győzelmével zárult a Trofeo Tim elnevezésű minitorna Reggio Emiliában.

A 45 perces mérkőzésekből soha nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de Filippo Inzaghi csapatának azért jól jött a siker.

A Juventusnál viszont egyre aktuálisabb a kérdés: milyen védelemmel vág neki az 5 nap múlva kezdődő szezonnak Massimiliano Allegri?

A torinóiak mind a Sassuolo, mind a Milan elleni találkozón négy védős felállásban léptek pályára, de a Chievo elleni szombati bajnokin a sérült Barzagli mellett, az eltiltott Chiellini sem lesz bevethető. Itt jönne képbe - talán némileg kényszerűségből - a 3-5-2-es játékrendszer. Szombaton ugyanis sem Evra, sem pedig Bonucci nem teljesített túl meggyőzően.

Allegri várhatóan a 4-3-1-2-es felállással kezd a Chievo ellen, de a 3 védős felállást sem lehet kizárni. (Grafika: La Gazzetta dello Sport)

A Tim Kupán az influenzával bajlódó Llorente, és a kisebb bokasérüléssel küzdő Buffon sem játszott, Vidal pedig 45 percet kapott. De ami fontos, nem mozgott rosszul. Ha ő és Tevez ott lesz a csapatban, a támadójátékkal nem lehet gond.

Allegri még várna egy nagy dobásra az átigazolási piacon: szeptember 1-jén, 23 óráig van is lehetősége új játékost igazolni.

Kiindulva a szombaton látottakból, ebből Veronában 4-3-1-2-es felállás lesz.

A szombati felkészülési torna végeredményei. (Grafika: La Gazzetta dello Sport)

Hozzászólások