Foci - Messi nem vonul vissza, bízik a megújuló válogatottban
Messi nem vonul vissza, bízik a megújuló válogatottban
Fotó: Europress/AFP

Messi nem vonul vissza, bízik a megújuló válogatottban

HosszabbitásHosszabbitás
2019/07/03 11:50
Nem vonul vissza az argentin labdarúgó-válogatottból az ötszörös aranylabdás Lionel Messi, aki a brazilokkal szemben elveszített Copa America-elődöntő után kijelentette, hogy a továbbiakban is segíteni akarja a nemzeti csapatot.

"Egy új csapat kialakulása van a láthatáron" - nyilatkozta a 32 éves futballista, aki reméli, hogy az argentin szurkolók látták, az együttes mennyire sokat tett a sikerért a dél-amerikai kontinensbajnokságon.

"Abban reménykedem, hogy tiszteletet és nem kritikát kapunk majd a drukkereinktől. Békén kellene hagyniuk a csapatot, hogy nyugodtan fejlődhessen" - mondta Messi.

A Barcelona sztárja kijelentette, hogy nagyon jó viszonyban van a többi játékossal, és ha bármilyen módon segíteni tudja a válogatottat, akkor meg is fogja tenni.

"Ez egy kiváló társaság, amely egyre jobb lesz, és ha én csatlakozhatok hozzájuk, akkor itt leszek" - cáfolta a visszavonulásával kapcsolatos pletykákat Messi.

A támadó klubszinten mindent megnyert már a Barcelonával, az argentin válogatottal azonban még egyetlen trófeát sem szerzett. A 2016-os Copa America után lemondta a szereplést a nemzeti csapatban, de aztán a tavalyi, oroszországi világbajnokságon visszatért az együttesbe.

Argentína jövőre Kolumbiával közösen rendez Copa Americát.

MTI

Hozzászólások