Foci - Megműtötték a BL-nyolcaddöntős Valencia védőjét
Megműtötték a BL-nyolcaddöntős Valencia védőjét
Fotó: Europress/AFP

Megműtötték a BL-nyolcaddöntős Valencia védőjét

HosszabbitásHosszabbitás
2020/02/04 11:25
Hétfőn megműtötték Ezequiel Garayt, a Valencia argentin labdarúgóját.

A 33 éves belső védővel kapcsolatban a klub honlapja arról számolt be, hogy a műtéti beavatkozásra Gijónban került sor, és a keresztszalag-szakadást szenvedett Ezequiel Garay a napokban visszautazik Valenciába. A várható visszatérésével kapcsolatban a klub nem közölt időpontot, csupán annyit, hogy a védő megkezdi a rehabilitációs munkát, amely a következő hónapokban folytatódik.

Garay az együttes szombati bajnoki mérkőzésén sérült meg, amelyen kezdőként lépett pályára, és a 43. percben lecserélték.

000_1OC856.jpg Fotó: Europress/AFP

A spanyol sajtóban valószínűsítik, hogy Garay számára ez a sérülés a szezon végét jelenti egyben. Ráadásul esetében a valenciai folytatás is kérdőjeles, mivel a szerződése június végén lejár.

A korábbi argentin válogatott Garay 2016 nyarán igazolt a Valenciához, amelyben alapembernek számít, a most zajló szezonban 17 bajnoki és öt Bajnokok Ligája-mérkőzésen kapott lehetőséget. A Valencia a 22. fordulót követően 37 ponttal ötödik helyen áll a La Ligában, a BL-nyolcaddöntőben az Atalantával találkozik.

MTI

Hozzászólások