Foci - Lőw Zsolt: Mint egy szörföző, a pozitív hullámon lovagolunk a PSG-nél
Lőw Zsolt: Mint egy szörföző, a pozitív hullámon lovagolunk a PSG-nél

Lőw Zsolt: Mint egy szörföző, a pozitív hullámon lovagolunk a PSG-nél

Takács Márton ·
2018/10/10 10:24

A Paris Saint-Germain magyar másodedzője, Lőw Zsolt exkluzív interjút adott a DigiSportnak, amikor a Szélkakas két állandó bloggere, Kovács Dávid és Szabó Christophe meglátogatta őt a vasárnapi PSG-Lyon mérkőzés másnapján, Párizsban. A csatorna ebből közölt egy közel háromperces részletet, a teljes anyagot a Szélkakas című műsoruk következő adásában láthatjuk.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Neymarék kiütéses, 5-0-s sikert arattak három napja, Kylian Mbappé egymaga négyszer volt eredményes, 13 perc alatt!

Mbappé négy gólt rúgott 13 perc alatt a Lyonnak - videó | Hosszabbítás

A PSG a vártnál sokkal könnyebben, 5-0-ra győzte le - ütötte ki - a Lyont a francia labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján. Az első félidőben még jól tartotta magát a vendégcsapat, még úgy is, hogy már a hetedik percben megsérült az Olympique kulcsembere, a világbajnok Nabil Fekir, akit le kellett cserélni.

Lőw Zsolt rengeteg kihívás előtt állt és áll folyamatosan, nem a tutiba ült bele a francia főváros kirakatcsapatánál:

"Megérkezek egy új országba, egy új klubhoz, egy új nyelvterületre, a nyelvet nem beszélem sem én, sem a családom, egy új edzői stábba, új játékosokhoz érkeztem, teljesen más kaliberű játékosokhoz, rengeteg volt a kérdőjel bennem. Meg kell találnom a helyemet, folyamatosan keressük, hogy mik azok a lehetőségek, mi az a tudás, amivel többet tudok nyújtani az edzői stábnak."  - mondta Thomas Tuchel vezetőedző segédje. 

Hozzászólások