Foci - Kihagyja az angolok elleni rangadót Lewandowski 
Kihagyja az angolok elleni rangadót Lewandowski
Fotó: Europress/AFP

Kihagyja az angolok elleni rangadót Lewandowski 

HosszabbitásHosszabbitás
2021/03/29 12:47
 Kihagyja az angolok elleni idegenbeli rangadót Robert Lewandowski, a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő lengyel labdarúgó-válogatott sztárja.

Az elmúlt évben a világ legjobb játékosának választott csatár - a lengyel szövetség hétfői közleménye szerint - térdérülés miatt nem lehet ott szerdán este a Wembley Stadionban.

A Bayern München 32 éves támadója ezt a kvalifikációs sorozatot is parádésan kezdte, ugyanis múlt csütörtökön a Puskás Arénában ő szerezte csapata harmadik gólját a 3-3-as döntetlenre végződött összecsapáson, majd vasárnap duplázott az Andorra ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen, de a 63. percben le kellett cserélni.

A lengyel szövetség beszámolója szerint a Bundesliga góllövőlistáját 26 forduló után 35 találattal vezető csatárra öt-tíz nap pihenő vár, így erősen kérdésessé vált a játéka a német élvonal szombati rangadóján, amelyen a Bajnokok Ligája-győztes, éllovas müncheniek Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapatához, a második helyen álló RB Leipzighez látogatnak.

MTI

Hozzászólások