Foci - Jól sikerült Gomes műtétje, fellebbez a Tottenham
Jól sikerült Gomes műtétje, fellebbez a Tottenham
Fotó: Europress/AFP

Jól sikerült Gomes műtétje, fellebbez a Tottenham

HosszabbitásHosszabbitás
2019/11/05 11:16

Jól sikerült André Gomesnek, az Everton labdarúgójának a bokaműtétje, akinek a Tottenham Hotspur elleni vasárnapi bajnokin úgy tört el a jobb bokája, hogy elmozdultak a csontok.

A liverpooli klub hétfői tájékoztatása szerint a portugál középpályás várhatóan teljesen felépül, de egyelőre nem lehet megjósolni, hogy mikor állhat újra csapata rendelkezésére.

A 26 éves játékost Szon Hung Min, a londoniak dél-koreai támadója hátulról akarta szerelni, Gomes pedig ennek nyomán elvesztette az egyensúlyát, szemből ütközött Serge Aurier-rel, és a földre érkezéskor kifordult a bokája. Az eset során mindkét csapat játékosai, beleértve a kiállított csatárt is, sokkos állapotban figyelték társukat, akinek a lába természetellenes helyzetben állt.

000_1LZ0Y8.jpg Fotó: Europress/AFP

Szon a piros lapot követően a könnyeivel küszködve hagyta el a játékteret, az Everton ugyanakkor kedden bejelentette, hogy fellebbez az ítélet ellen. Ha ezt elutasítják, akkor az ázsiai játékosnak három bajnoki meccset kell kihagynia.

A Goodison Parkban rendezett mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. A hazai csapat a 12 perces hosszabbítás során, a 98. percben egyenlített.

MTI

Hozzászólások