Foci - Három újabb trófeával bővítené gyűjteményét Marozsán Dzsennifer 
Három újabb trófeával bővítené gyűjteményét Marozsán Dzsennifer
Fotó: Europress/AFP

Három újabb trófeával bővítené gyűjteményét Marozsán Dzsennifer 

HosszabbitásHosszabbitás
2020/10/06 17:02
A labdarúgó Marozsán Dzsennifer három újabb trófeával bővítené gyűjteményét a mostani szezon végén, azaz ismét szeretné a Lyon együttesével elhódítani a francia bajnoki címet és a Francia Kupát, valamint kiharcolni a Bajnokok Ligája-győzelmet.

A 28 éves budapesti születésű, de már 100-szoros német válogatott középpályás kiemelte, októberben lesz tíz éve, hogy a nemzeti csapatban szerepel, és bár vannak nem túl kellemes emlékei is, az Európa-bajnoki és az olimpiai győzelem a legszebbek közé tartozik.

Klubjával, a francia Lyonnal kapcsolatban elmondta, minden évben az a céljuk, hogy minden lehetséges trófeát megnyerjenek, ez azonban idényről idényre egyre nehezebb.

"Minden csapat arra vár, hogy végre győzzenek ellenünk, éppen ezért fantasztikus siker, hogy sorozatban ötször is el tudtuk hódítani a Bajnokok Ligája-serleget" - jelentette ki Marozsán, akinek a tavalyi, budapesti finálé különösen kellemes emlék.

A játékost múlt héten az előző BL-idény legjobb középpályásának választották az európai szövetségnél (UEFA). Ennek kapcsán kifejtette, nagyon örül és nagyon büszke az elismerésre, de szerinte bármelyik csapattársa ugyanúgy megérdemelte volna, mert nagyon sokat köszönhet nekik.


marozsan.jpgFotó: Europress/AFP


Marozsán 2016 óta erősíti a Lyont, amellyel egymás után négyszer nyerte meg a BL-t és a francia bajnokságot, míg a Francia Kupát eddig három alkalommal hódította el.

MTI

Hozzászólások