Foci - A klubrekorder Cavani egy perccel sem hajlandó tovább maradni a PSG-nél
A klubrekorder Cavani egy perccel sem hajlandó tovább maradni a PSG-nél
Fotó: Europress/AFP

A klubrekorder Cavani egy perccel sem hajlandó tovább maradni a PSG-nél

HosszabbitásHosszabbitás
2020/06/21 13:00
Edinson Cavani és Thomas Meunier sem fogadta el a Paris Saint-Germain rövid távú szerződés-hosszabbítását, melynek révén szerepelhettek volna a labdarúgó Bajnokok Ligája végjátékában.

A francia bajnok plusz két hónapos megállapodást kínált az uruguayi csatárnak és a belga hátvédnek, akiknek a kontraktusa június 30-án jár le. Mivel az RMC francia rádióállomás szerint egyikük sem hajlandó hosszabbítani, lemaradnak a Francia Kupa és a Ligakupa döntőjéről. A PSG - melynek másodedzője Lőw Zsolt - július 23-án, illetve 30-án játssza le két hazai kupadöntőjét: a Ligakupában a Lyon, míg a Francia Kupában a Saint-Étienne lesz a párizsiak ellenfele.

A klubrekorder gólszerző, Cavani nyári távozását már korábban bejelentette Leonardo Araújo sportigazgató.

Edinson Cavani, a félreértett legenda | Eurosport

Egy héttel Thiago Silva távozásának bejelentése után a Paris Saint-Germain Edinson Cavanitól is megválik. A klub szakmai igazgatója, Leonardo nemrég megerősítette, hogy az uruguayi támadó szerződését nem fogják meghosszabbítani, így a jelek szerint a PSG történetének gólkirálya 33 évesen a hátsó ajtón lesz kénytelen távozni.

A koronavírus-járvány miatt félbeszakított BL zárótornájára augusztus 12. és 23. között kerül sor Lisszabonban, a negyeddöntőket augusztus 12-én, 13-án, 14-én és 15-én, az elődöntőket 18-án és 19-én, míg a finálét 23-án vívják. A Paris Saint-Germain, az Atlético Madrid, az Atalanta, valamint a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig már nyolc közé jutott a BL-ben, a másik négy nyolcaddöntős párharc visszavágójáról még nem döntött az UEFA, hogy augusztus 7-én és 8-án azokat is Portugáliában, vagy a kijelölt hazai csapat otthonában rendezzék.

MTI

Hozzászólások