Foci - Büszke hogy visszatérhetett és gyors eredményekre vágyik a West Ham United új vezetőedzője
Büszke hogy visszatérhetett és gyors eredményekre vágyik a West Ham United új vezetőedzője
Fotó: Europress/AFP

Büszke hogy visszatérhetett és gyors eredményekre vágyik a West Ham United új vezetőedzője

HosszabbitásHosszabbitás
2019/12/30 15:32

Gyors eredményekre vágyik David Moyes, az angol labdarúgó-bajnokságban 17. helyezett West Ham United új vezetőedzője.

"Nagyon büszke vagyok, hogy visszatérhettem, de most ennél is fontosabbnak tartom, hogy megnézzem, mit tehetek a csapatért, min tudok javítani, hogyan lehet ismét a sikerek útjára lépni a játékosokkal, és hogyan lehet gyors eredményeket elérni" - nyilatkozta a londoni klub honlapján a vasárnap este kinevezett skót szakvezető.

David Moyes korábban az Everton, a Manchester United, a Real Sociedad és a Sunderland vezetőedzője is volt. A West Ham Unitedet először 2017. november 7. és 2018. május 16. között irányította, abban az időszakban a londoniak kilenc győzelemmel, tíz döntetlennel és 12 vereséggel zártak.

000_1NC9E3.jpg Fotó: Europress/AFP

A régi-új tréner hozzátette, a jelenlegi játékoskeret jobb, mint amellyel korábban dolgozott.

"Most csak rövid távú céljaink lehetnek, szeretnénk győzelmeket gyűjteni, és elmozdulni a tabella hátsó régiójából" - szögezte le Moyes, akinek a szerződése másfél évre szól.

A West Ham United szerdán a Bournemouth együttesét fogadja a Premier League 21. fordulójában.

David Sullivan klubelnök úgy fogalmazott, Moyes már korábban bizonyította, hogy képes jó eredményeket elérni, ezért hisznek benne, hogy ismét a helyes irányba tereli a csapatot.

"Jól ismeri a klubot, erős kapcsolatokat épített ki, ami döntő jelentőségű lehet a munkája szempontjából a közeljövőben" - magyarázta.

A szombaton menesztett chilei Manuel Pellegrini vezetőedző mellett távozott Mario Husillos sportigazgató, valamint a szakmai stáb további négy tagja is.

MTI

Hozzászólások