Foci - Beckham elhitte, hogy úgy járt mint Ronaldo
Beckham elhitte, hogy úgy járt mint Ronaldo
Fotó: Europress/AFP

Beckham elhitte, hogy úgy járt mint Ronaldo


2019/03/12 18:43
Los Angelesben, a Galaxy szezonnyitó mérkőzése előtt szobrot avattak, amely David Beckhamnek állít emléket. Ennek okán az amerikai Late Late Show házigazdája, James Corden alighanem Cristiano Ronaldo igen furcsára sikerült büsztjére asszociálhatott, ugyanis megszervezett egy átverést. Az angol focista számára a hivatalos szoboravatás előtt "lelepleztek" a karikatúra szerű mását, mondván, hogy ez kerül majd a stadion elé is.

Arra alighanem mindenki emlékszik, hogy 2017-ben, a portugál szupersztárt, Cristiano Ronaldót a szülővárosa, Medaira lepte meg egy botrányoson sikerült mellszoborral, amikor repülőteret neveztek el a tiszteletére. Emanuel Santos alkotása akkor hatalmasat futott, hiszen az internet népe nem elégedett meg annyival, hogy megállapítsa, mennyre rosszul sikerült a mű, milyen bizarr arányai vannak, és hogy egyáltalán milyen nevetséges szituáció ez az egész, hanem lázas mémgyártásba kezdett.

3.jpeg Fotó: Europress/AFP

Volt itt minden, attól kezdve, hogy az igazi CR7 arcát photoshoppolták át a szobor arányai alapján vagy hogy a szobor fejét egy az egyben Ronaldo testére illesztették, egészen odáig, hogy a "Moncsicsi Jézus"-ként emlegetett, szintén mémmé vált spanyolországi freskóhoz hasonlították a madeirai remekművet.


Nehéz lenne tagadni, bár James Corden nem mondja ki, hogy ez lehetett az inspiráció, amikor showman úgy döntött, meglepi Beckhamet egy Ronaldéhoz hasonlóan hízelgő szoborral, ráadásul videóra is veszi azt, hogyan reagál honfitársa az elbaltázott hasonmására.

"David jó barátom, ezért, amikor megtudtam, hogy ő maga még nem látta a szobor végleges, befejezett verzióját, azt gondoltam, vicces lenne kicserélni az igazi szobrot egy olyan szoborra, amit mi készítettünk el és egy kicsit kevésbé hízelgő"- foglalta össze az átverés lényegét saját műsorában Corden.

Ahogy az alábbi videón látható, Bechamet azzal a sztorival etették meg, hogy a hivatalos leleplezés előtt egy zártkörű rendezvényen mutatják meg a neki a róla mintázott szobrot, és ezt veszi videóra az LA Galaxy stábja. A kamu ünnepséget statiszták gondoskodtak arról, hogy minél kellemetlenebbül érezze magát a klub egykori játékosa, már azelőtt, mielőtt megpillanthatná saját lófejű, nagy fenekű, kancsal és nem utolsó sorban háromfogú mását.

Van még néhány poén és csavar a történetben, amit nem lőnénk le, nézzétek meg inkább ti magatok, hogyan reagál Beckham arra, amikor bunkóztak vele, arra, amikor meglátta a rémes műalkotást és arra, amikor rájött, hogy átverték:

A valódi szobor, amit az előző héten mutattak meg a nagyközönségnek, természetesen sokkal inkább elnyerte  Galaxy egykori sztárjának a tetszését. Becham boldogan pózolt a hasonmása előtt feleségével, Victoriával, és meg is osztotta ezeket a képeket a hivatalos Instagram-oldalán:

 Hozzászólások