Foci - Bale Los Angelesben folytatná, ahol jó a foci, és sok a golfpálya
Gareth Bale kilátásba helyezte, hogy LA-ben folytatja
Fotó: Europress/AFP

Bale Los Angelesben folytatná, ahol jó a foci, és sok a golfpálya

Sergő Z. AndrásSergő Z. András
2020/05/02 11:40
Gareth Bale egy podcast adásban kilátásba helyezte, hogy Los Angelesben folytatja, ami újabb fordulópont lenne madridi éveiben.

Noha néhány hete még arról volt szó a koronavírus okozta gazdasági válságban valószínűleg nyáron a Real Madridnál is csendesebb lesz az átigazolási piac, de a régóta fekete bárányként kezelt wales-i csatártól valószínűleg kevés pénzért is megválnának, különösen magas fizetése nem hiányzik a klubnak.

Pogba, Mbappé, Haaland - megint újjáépítés jöhet a Real Madridnál? | Hosszabbítás

Tavaly nyáron a Real Madrid rengeteg pénzt költött a keret felfrissítésére, megerősítésére. Az igazolások egy része nem váltotta be a reményeket, másoktól pedig eleve csak hosszabb távon vártak előrelépést. Akárhogy is, a következő átigazolási ablakban is kénytelenek lesznek néhány poszton - elsősorban a támadóknál - erősíteni, ha tartani akarják a lépést az európai elittel.


Tavaly januárban még arról volt szó, visszakerül Londonba, a Tottenhambe, nyáron pedig egy szappanopera beillő történet végén nem ment végül Kínába. Nemrég azonban a Hat-Trick podcastban méltatta sokat sejtető módon az MLS amerikai labdarúgó ligát.

„Azt hiszem, nagyon sokat fejlődött az elmúlt években. Amikor szezon előtt jövünk edzőmeccseket játszani, azok mindig egyre nehezebbek, és egyre magasabb a színvonal. (...) Szerintem egyre több játékos szeretne átmenni, és ott játszani. Engem mindenképpen érdekelne.”

Hogy szavai már valamilyen tárgyalás megszellőztetése volt, vagy inkább amolyan „ajánlom magamat” akció, nem tudni. Az azonban biztos, hogy Bale még egy fricskát megemlített a beszélgetésben:

„Nagyon szeretek Los Angelesbe menni nyaralni. Amikor ott vagyok, sokat golfozom.”

2019 őszén ugyanis „Wales, golf, Madrid. Ebben a sorrendben” feliratú zászlóval ünnepelte válogatottja kijutását a 2020-as 2021-es Európa-bajnokságra. Ez nemcsak a madridi drukkereknek és a spanyol médiának nem tetszett, de Bale sem minden ok nélkül tette. Állandó mellőzöttsége vihette nála a golfot a Madrid elé.

Ha valamire, erre valószínűleg nem vágyik amerikai csapatában.

via The Sun

Hozzászólások