Foci - A Real után mi lehet a következő állomás: PSG, Juventus, Manchester United?
A Real után mi lehet a következő állomás: PSG, Juventus, Manchester United?
Fotó: Europress/AFP

A Real után mi lehet a következő állomás: PSG, Juventus, Manchester United?

HosszabbitásHosszabbitás
2020/11/14 13:25
Sergio Ramos, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok védője a Paris Saint-Germain csapatában folytathatja futballkarrierjét, de több más elitklub is szívesen vinné a 176-szoros válogatott játékost - hangzott el az El Chiringuito spanyol televíziós sportműsorban.

A 34 éves, gólerős hátvéd kelendősége azt követően erősödött föl, hogy jó ideje nem jut dűlőre a királyi gárda vezetésével jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Hírek szerint a Real Madrid két évre szóló kontraktust ajánl Ramosnak, ám a jelenleginél húsz százalékkal alacsonyabb fizetés mellett, a védő ugyanakkor három idényre szóló megállapodást akar.

Ramos, aki 2005 óta 22 különböző címet, köztük négy Bajnokok Ligája- és öt spanyol bajnoki elsőséget szerzett a Reallal, klubcsapata mellett a spanyol nemzeti együttesben is alapembernek számít, szombaton (ma) a válogatottságok számát tekintve egyedüli európai csúcstartóvá léphet elő 177. pályára lépésével.

A PSG-n kívül szívesen leigazolná többek között a Juventus, a Manchester United és a Manchester City.

Sergio Ramos akár az MLS-ben is játszhat | Eurosport

Amennyiben nem tud megállapodni a Real Madriddal, David Beckham szívesen látná klubjában, a Miamiban korábbi csapattársát, a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramost. Az AS című spanyol sportnapilap számolt be arról, hogy 34 éves védő egyelőre nem újította meg szerződését a királyi klubbal, így jövő nyáron elméletileg távozhatna, ez esetben pedig az amerikai bajnokságban szereplő egyesület csábítaná magához a klasszist.

MTI

Hozzászólások