Foci - Alexis Sánchez bokája súlyosan megsérült, hosszú kihagyás is lehet a vége
Alexis Sánchez bokája súlyosan megsérült, hosszú kihagyás is lehet a vége
Fotó: Europress/AFP

Alexis Sánchez bokája súlyosan megsérült, hosszú kihagyás is lehet a vége

HosszabbitásHosszabbitás
2019/10/16 12:29
Alexis Sánchez szombaton megsérült bokáját minden bizonnyal műteni kell, ebben az esetben az Internazionale chilei labdarúgójára hosszabb kényszerpihenő vár.

Sánchez kezdőként lépett pályára a Kolumbia elleni felkészülési mérkőzésen, amelyen a 88. percben cserélték le. Reinaldo Rueda, a chileiek szövetségi kapitánya a 0-0-s döntetlent követően elmondta: amennyiben meg kell operálni a szélsőt, minden bizonnyal két-három hónapos kihagyás vár. Sánchez így kedden már nem is tudott pályára lépni a chilei együttes következő barátságos mérkőzésén, amelyen társai nélküle győzték le Guineát 3-2-re.

048_PS_356935.jpg Fotó: Europress/AFP

Klubcsapata, az Internazionale a honlapján közölte: a vizsgálatok Sánchez bal bokájában a ficam következtében az ínszalag károsodását állapították meg. A szélső további orvosi konzultáció céljából Barcelonába utazott, ahol szerdán (ma) Ramon Cugat professzorral találkozik. Ezt követően döntenek arról, valóban szükség van-e a műtéti beavatkozásra.

Sánchezt a Manchester United a nyáron egy szezonra adta kölcsön a milánói klubnak, amelyben eddig négy tétmérkőzésen egyszer volt eredményes.

MTI

Hozzászólások