Foci - A vasi Johan Cruyff beintett a hatalom 2rule-jának
A vasi Johan Cruyff beintett a hatalom 2rule-jának

A vasi Johan Cruyff beintett a hatalom 2rule-jának

Mártha Bence ·
2018/07/22 11:24

Na, ki az, aki nem hódol be a hatalomnak, mi több, hetykén dacol vele? Király Gabi, azaz tegnaptól a vasi Johan Cruyff, az első NBI.-es forduló legnagyobb renegátja lett. 

Hanta NBI.-es beharangozójának legfontosabb kérdése az volt, hogy vajon készít a 2rule egy darab szürke mackóalsót a szürke mackóalsók apostolának, Király Gabinak, ha már a csapat a neves, ám minőségben már sajnos alaposan túlhaladott, Adidas nevű gyártót - kizárólag szakmai szempontokat szem előtt tartva - lecserélte a friss magyar márkára. 

A válasz: nem! 

(Aúgy arra is nem a válasz, hogy vannak-e már kiegészítők a csittifitti mezekhez, mert például az első fordulóban, Kispesten úgy zuhogott az eső, mintha dézsából öntenék, és a Haladás stábja silány minőségű Adidas esőkabátokba volt kénytelen burkolózni - jelentette a helyszínről Hanta.) 

AdChoices

ADVERTISINGinRead invented by Teads

Királynak ugyanakkor van mentsége a felségárulás minősített tettére, hiszen az ikonikus ruhadarabja nem a béna Adidas gyártmánya volt, hanem saját cucca, a K1ralysport terméke. Akarod? Itt van

Nem te vagy az egyetlen, kedves olvasó, akinek egyből a legendás Johan Cruyff jutott eszébe. A holland zsenit a Puma szponzorálta, és az 1974-es világbajnokságon nem volt hajlandó a holland válogatottat öltöztető Adidas hivatalos mezében pályára lépni, így az ő mezének ujján nem három, hanem csak két csík futott végig. 

Két csíkKét csík Fotó: Old Football Pictures

Hozzászólások