Foci - A PSG tulajdonosa nevetségesnek találta a Barcelona újabb ajánlatát Neymarért
A PSG tulajdonosa nevetségesnek találta a Barcelona újabb ajánlatát Neymarért
Fotó: Europress/AFP

A PSG tulajdonosa nevetségesnek találta a Barcelona újabb ajánlatát Neymarért

HosszabbitásHosszabbitás
2019/07/16 15:38

Sajtóinformációk szerint nevetségesnek nevezte Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgóklub katari tulajdonosa az FC Barcelona újabb ajánlatát Neymarért.

Az AS sportnapilap kedden arról számolt be, hogy a katalán egyesület a brazil Philippe Coutinhót és a francia világbajnok Ousmane Démbélét cserélné el Neymarra, valamint megtoldaná mindezt 40 millió euróval (13 milliárd forint).

Al-Kelaifi az újság információi szerint visszautasította az ajánlatot és nevetségesnek minősítette azt. A tárgyalás állítólag "nem hivatalos csatornákon", számos közvetítőn keresztül zajlott le.

000_1E9147.jpgFotó: Europress/AFP

Az elmúlt hetekben egyre többször bukkan fel a sajtóban az a híresztelés, hogy a 222 millió eurós vételárával világcsúcstartó Neymar idén nyáron visszatér korábbi csapatához, a Barcelonához. A katalán klub elnöke, Josep Maria Bartomeu azt nyilatkozta, Neymar el akarja hagyni a francia fővárost, hogy visszatérjen Spanyolországba, de a PSG vonakodik őt eladni.

A múlt héten Leonardo Araújo, a PSG sportigazgatója ugyanakkor kijelentette, hogy a francia klub nem zárkózik el Neymar eladásától, de megfelelő ajánlatot még senkitől nem kaptak. Leonardo akkor azt is elismerte, hogy "felületes beszélgetésig" már eljutottak a Barcelona illetékeseivel az ügyben.

MTI

Hozzászólások