Foci - A Ferencváros és a Videoton is pontokat bukott
A Ferencváros és a Videoton is pontokat bukott
Fotó: Europress/AFP

A Ferencváros és a Videoton is pontokat bukott

HosszabbitásHosszabbitás
2018/04/14 22:13

A listavezető Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Debrecen otthonában, míg a Mezőkövesd gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az esélyesebb Videotonnal a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 26. fordulójában.

A Ferencváros már a nyolcadik percben vezetéshez jutott. A folytatásban is a Fradi akarata érvényesült, a debreceniek egyáltalán nem jelentettek veszélyt Dibusz kapujára. A félidő hajrájában aztán teljesen váratlanul Könyves bombagóljával egyenlített a DVSC. A második félidő első negyedórája kiegyenlített játékot hozott, majd egyre inkább a Ferencváros került fölénybe, a zöld-fehérek többször is nehéz helyzetbe hozták a hazai védelmet, Böde fejesénél pedig a kapufa mentett. A folytatásban magára talált a Loki is, így az egyre feszültebb hangulatú mérkőzésen változatos játékot láthatott a közönség, gólt azonban már egyik csapat sem szerzett.

A kiesőzónából menekülő Mezőkövesd és a csak rosszabb gólaránnyal második Videoton találkozójának első félórája meddő mezőnyjátékkal telt, aztán a vendégek jutottak el először gólhelyzetig. A szünet után maradt a közepes színvonalú küzdelem, a közönség kedélyét leginkább a sűrűn érkező sárga lapok borzolták. A hajrában kissé beszorultak a borsodiak, de a fehérvári csapat ekkor sem tudott igazán veszélyeztetni, így csak egy ponttal távozott Mezőkövesdről.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Paksi FC-Swietelsky Haladás 1-2 
Mezőkövesd Zsóry FC-Videoton FC 0-0
Újpest FC-Vasas FC 4-2
Puskás Akadémia FC-Budapest Honvéd 1-1
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Diósgyőri VTK 2-1
Debreceni VSC-Ferencváros 1-1

(MTI)


Hozzászólások