Freestyle sí - Az őrület folytatódik! - videó
Az őrület folytatódik! - videó
Így lő egy profi biatlonos (Fotó: Screenshot)

Az őrület folytatódik! - videó

Pintér LászlóPintér László
2017/11/07 21:17

A francia sísport legnagyobb ászai egy szavakkal leírhatatlan videóban népszerűsítik sportágaikat. Vigyázat, sírva röhögős!

Kétség nem férhet hozzá, Candide Thovex műfajt teremtett. Hála az égnek!

A freestyle sízés egyik korszakos ikonja "One of those days" című sorozatával párszor már felrobbantotta az internetet. Páratlan technikai tudását vicces forgatókönyvvel ötvözve elképesztően látványos videókat készített.

Nem kellett sok idő hozzá, hogy méltó követőkre találjon, előbb az északi, majd a honfitárs freestyle sízők körében. Korábbi cikkünkben mindezeket megtaláljátok:

Őrületes videó a francia sízőktől | Hosszabbítás

Emlékeztek még Candide Thovex „One of those Days" videóira? Erre és erre, melyekben széttrollkodja a hazai síterepét? A műfaj komoly népszerűségre tett szert, melynek köszönhetően számos követője akadt. Még a francia északi sízők is összeraktak egy ütős videót.

Most azonban Martin Fourcade életútját ismerhetitek meg - egy alternatív valóságban. Felesleges lenne elemezni, hogy a szereplők összesen hány olimpiai és világbajnoki címet szereztek a saját szakágaikban. Sőt, minden egyéb szó felesleges. Nézzétek a videót!

Hozzászólások