Alpesi sí - Önjelölt rapperként küldte el a p@csába a kanapészurkolókat a vb-ezüstérmes
Önjelölt rapperként küldte el a p@csába a kanapészurkolókat a vb-ezüstérmes
Fotó: Europress/AFP

Önjelölt rapperként küldte el a p@csába a kanapészurkolókat a vb-ezüstérmes

Szabó GáborSzabó Gábor
2020/02/08 12:55
Manuel Feller, az osztrákok világbajnoki ezüstérmes műlesiklója nincs túl jó passzban a szezonban. Porckorongsérvvel küszködik, így még a legjobb tíz közé sem sikerült bekerülnie egyetlen világkupafutamon sem. Ráadásul az osztrákoknak nem nagyon sikerül megtalálniuk Marcel Hirscher utódját technikai számokban, egyelőre győzelem nélkül állnak műlesiklásban és óriás-műlesiklásban is.  

A múlt hét végén Garmisch-Partenkirchenben mindössze egyetlen osztrák jutott be a második futamba – pont Feller –, ám neki is meg kellett elégednie a 28. hellyel, ami minden idők legrosszabb szereplése ebben a szakágban.

Nem meglepő, hogy egy olyan országban, mint Ausztria, nehezen viselik a sikertelenséget, hiszen harminc év után még az is előfordulhat, hogy elveszítik a Nemzetek Kupáját. Férfi sízőiknél mindössze a negyedik helyen állnak, a svájciak, a franciák és a norvégok is több pontot gyűjtöttek.

Feller mindig is a szókimondó versenyzők közé tartozott, és úgy fest, a kritikákat is ő viseli a legkevésbé. A minap az Insta-oldalán egy remek kis rappel jelentkezett, beszólva az önjelölt szurkolóknak.


„A kanapén ülve a wannabe edző, maga elé mered és azt gondolja: ezt én is tudnám”

„A kurva irigység miatt, hülyeséget beszélsz, meg mer’ nem értél el még semmit az életben”

„Nem érdekel, ki vagy, honnan jöttél, de egy dolog biztos: féltékenység, bármit is mondasz. Nem tudom, miért vagy ilyen – tán, mert a feleséged a legnagyobb rajongóm?”

„Egy dolog, amit most tényleg fel kell kérdeznem tőled, nem fáj a fejed ettől a sok szartól és gyűlölettől?”

Ilyen és ehhez hasonló sorok, amiket még talán el is néztek volna Fellernek, ha a videót nem egy hatalmas Fuck You-val fejezte volna be. Így azonban egy fél óra múlva elnézést kellett, hogy kérjen.

Feller_1580411473338371_v0_h.jpg Fotó: Europress/AFP

Hozzászólások