Atlétika - Wizz Air félmaraton - élőben a hosszabbitas.hu-n
Wizz Air félmaraton - élőben a hosszabbitas.hu-n

Wizz Air félmaraton - élőben a hosszabbitas.hu-n

Szabó GáborSzabó Gábor
2014/09/10 17:04

Készülsz már a szeptember 14-i Wizz Air Budapest Félmaraton-ra? Esetleg készül a párod? Vagy a szüleid? A gyerek? Kutya ? Macska?

Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válasz a következők lesznek a teendőid:

Amennyiben nem te futsz, hanem valaki a családból és te valamilyen oknál fogva nem tudsz kimenni szurkolni neki, akkor szeptember 14-én leülsz a számítógép elé, ide kattintasz és megnézed élő közvetítésünket a versenyről! Egészen biztosan látszani fog ő is, nem csak a legjobbak, úgyhogy mindössze figyelned kell nagyon.

Amennyiben úgy döntesz kimész neki szurkolni, és van okostelefonod, akkor az út szélén is megteheted ugyanezt. Mármint, hogy nézed az élő közvetítést itt a hosszabbitas.hu-n.

Amennyiben Te is futsz, amit szívből remélünk, akkor ez utóbbit nem javasolnánk. Mármint, hogy mobilon futás közben a közvetítést nézed. Egyfelől figyelj inkább magadra, nézz a lábad elé, másfelől inkább élvezd a futást

Aztán amikor hazaértetek és már mindenki túl van a nyújtáson és a zuhanyzáson, akkor testületileg leültök a családdal a gép elé, megint csak ide kattintotok és végignézitek a versenyt.

Megnézitek, hogyan teljesítettétek a félmaratonit, több tízezer társatokkal együtt.

És mivel a váltófutókat sem áll szándékunkban kiretusálni, sem akkor ha párban (11,4 km – 9,7 km) sem akkor ha trióban (8,2 km – 4,6 km – 8,3 km) futnak, ígérhetjük ők is látszani fognak, amikor elhaladnak Budapest legszebb pontjain.

Hozzászólások