Atlétika - Így kapott ki Usain Bolt a keresztfiától
Így kapott ki Usain Bolt a keresztfiától
Fotó: Europress/AFP

Így kapott ki Usain Bolt a keresztfiától

Kálmán LaciKálmán Laci
2020/07/18 14:28
A koronavírus-járvány és az azzal járó karanténidőszak új dolgok megismerésére ösztönözte a világ legnagyobb sportolóit. Legutóbb a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt teniszezett a keresztfiával nagyjából úgy, ahogy néhány héttel korábban Serena Williams tette azt a kislányával. 

Mind Bolt, mind Serena felvételei bejárták a világot a közösségi médián keresztül, és hatalmas sikert arattak a rajongók körében. 

Ami Boltot illeti, ő a videóban fölment a hálóhoz röptézni, azonban a keresztfia kiváló elütésekkel kínálta meg őt mindkét oldalról, és meg is nyerte a pontot. A 100 és a 200 méter világcsúcstartója el is ismerte, hogy a tenisz nem az ő sportága.

"Egyértelmű, hogy a tenisz nem az én asztalom, sosem álltam rá igazán készen. A keresztfiam, NJJ simán levert engem."

Boltnak egyébként van jó néhány barátja a tenisz világából, Serena az egyik közülük. A jamaicai nemrégiben nyilvánosságra hozta kislánya nevét a Twitteren: Olympia Lightning Bolt, amelyre az amerikai, szeretetét és izgatottságát kifejezve rengeteg emojival reagált. Nyilván nem teljesen véletlen, hogy Serena kislányának Alexis Olympia Ohanian Jr-nak ugyanaz a középső neve, mint Bolt kislányának. 

Néhány héttel korábban Serena posztolt a közösségi oldalán néhány képet és egy rövid videót arról, ahogy a kislányával teniszeznek ugyanazt a szerelést viselve. A rajongókon kívül Venus Williams és Serena egyik legjobb barátja, Caroline Wozniacki is odáig meg vissza voltak az anya-lánya párostól.

"Annyira szeretem őt is és téged is" - írta Venus az Instagramon. "Ha ez így megy tovább és még cukibbak lesztek, azt már nem élem túl."
"Jajj, Istenem. Ez a legcukibb dolog, amit valaha láttam" - reagált Wozniacki a felvételekre.

Essentially Sports

Hozzászólások