Atlétika - Te mire költenél ötvenezer dollárt?
Te mire költenél ötvenezer dollárt?
Fotó: spikes.iaaf.org

Te mire költenél ötvenezer dollárt?

Jaeger ÁkosJaeger Ákos
2014/11/14 21:13

A Gyémánt Liga sorozat végső győztesei 50.000 dollárral gazdagodtak idén. A SPIKES magazin felkereste ötüket, hogy meséljék el, mire fogják költeni a nyereményüket.

murer

Fabiana Murer (BRA) a női rúdugrás győztese:

„Befejezem a lakásom felújítását. Van egy hatalmas teraszom, ahol szeretek együtt lenni a barátaimmal, úgyhogy a nyereményem egy részéből veszek majd néhány szép bútort is.”

„Mivel Sao Pauloban élek, szeretnék egy zöld falat is (egy falat telis-tele növényekkel), hogy közelebb legyek a természethez. És szeretnék kialakítani egy helyet is a teraszon, ahol lehet majd sütögetni.”

tinsley

Michael Tinsley (USA) a férfi 400 m gát győztese:

„Azt terveztem, hogy felújítom a házat a nyereményemből. Szeretném a szőnyeget lecserélni parkettára.”

„Nem vagyok egy nagy ékszermániás, de nagyon fontolgatom, hogy veszek egy Rolex Deepsea órát.”

taylor

Christian Taylor (USA) a férfi hármasugrás győztese:

„Miután megnyertem a Gyémánt Liga sorozatot idén, az első gondolatom az volt, hogy félreteszem a pénzt. Az a tervem, hogy amíg atletizálok, annyi pénzt spóroljak meg, amennyit csak tudok, hogy miután befejezem a pályafutásom, a családomnak ne kelljen nélkülöznie.”

„Mindenképpen dolgozni akarok majd a sportkarrierem után, és úgy gondolom, hogy ha most okosan bánok a pénzzel, akkor majd egy kicsit kényelmesebben élhetek a jövőben.”

hoffa

Reese Hoffa (USA) a férfi súlylökés győztese:

„Most épp azon vagyok, hogy beindítsam a Hoffa Dobó Akadémiát Watkisvilleben, Georgiában, a pénz egy része tehát odamegy."

„Szükségem volt a pénzre, hogy dobófelszerelést vegyek, hálót, stb., és hogy a fedezzem a hely bérleti díját. Örülök, hogy nyertem. Kellett a pénz.”

williams-mills

Novlene Williams-Mills (JAM) a női 400 m győztese:

„A férjem és én megérdemlünk egy kis pihenést, úgyhogy a pénz egy része erre fog menni. Még nem tudom, hogy hova fogunk menni, a férjemre bíztam, hogy szervezze meg az utazást.”

„Mindössze annyit kértem, hogy ahova megyünk, ott legyen egy szép strand. A férjem nem mondta, hogy hova megyünk, csak annyit mondott: Hozd az útleveled!”

Fotók: spikes.iaaf.org

Hozzászólások