Atlétika - Győzelemmel tért vissza egyéves kihagyása után a vb-bronzérmes Baji Balázs
Győzelemmel tért vissza egyéves kihagyása után a vb-bronzérmes Baji Balázs
Fotó: Europress/AFP

Győzelemmel tért vissza egyéves kihagyása után a vb-bronzérmes Baji Balázs

HosszabbitásHosszabbitás
2020/02/15 20:00
A Magyar Atlétikai Szövetség szombati fedettpályás versenyén tért vissza egyéves kihagyás után Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó.

A 30 éves versenyzőnek a térdét és combját is műteni kellett, majd felépülését csonthártyagyulladás hátráltatta. A BOK Csarnokban megrendezett viadalon 7.91 másodperces idővel nyerte a futamát 60 gáton, ami összesítésben is a legjobb eredmény volt.

"Elégedett vagyok, végre visszajöttek a régi versenyzői érzések, ez már nagyon hiányzott nekem" - mondta a Honvéd közösségi oldalán.

"Az időmmel sincs gondom, lehetett volna jobb is, rosszabb is, de most egyáltalán nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy egy év kihagyás után ismét pályán vagyok, és elmondhatom magamról: visszatértem!" - tette hozzá.

A jövő hétvégén a fedettpályás ob-n induló Baji korábban közölte, hogy célja a fedettpályás idény után a 13.32 másodperces olimpiai szint teljesítése 110 méter gáton.

A budapesti verseny első napján a fedettpályán 2018-ban világbajnok Márton Anita 18,70 méterrel nyerte a női súlylökést.

MTI

Hozzászólások