Atlétika - Baji Balázs: "Nem tudtam, de éreztem, hogy harmadik vagyok"
Baji Balázs: "Nem tudtam, de éreztem, hogy harmadik vagyok"
Fotó: Europress/AFP

Baji Balázs: "Nem tudtam, de éreztem, hogy harmadik vagyok"

Csatári FlóraCsatári Flóra
2017/08/15 14:31

A Hosszabbítás heti magazinműsorának Baji Balázs, Márton Anita, Gyulai Márton és Szabó Gábor volt a vendége hétfőn a Klubrádióban.

Baji Balázs, a magyar atlétika első világbajnoki érmes futója mesélt a mentális felkészülésről, a szerencse relativitásáról és arról is, mi minden tud egy tizen-egynéhány másodperces futás alatt megfordulni egy sprinter fejében, illetve beszéltünk vele a példaképek fontosságáról és arról, saját sikereinek milyen hatása lehet a következő generáció magyar atlétáira.

Márton Anita, az első magyar atléta, aki olimpián, világbajnokságon és Európa-bajnokságon is dobogóra állhatott. Őt kérdeztük a legendás utolsó dobás titkáról, az esős, hideg időjárás hatásáról és arról is, hogy vajon félnek-e tőle a riválisok a nemzetközi versenyeken.

Gyulai Márton a Magyar Atlétikai Szövetség főtitkáraként értékelte a magyar küldöttség londoni szereplését, beszélt a magyar atlétika új generációjának beéréséről és a sportág külföldi megítéléséről is.

Szabó Gábor, az Eurosport kommentátoraként pedig abban segített, hogy nemzetközi szempontból is visszanézhessünk az eredményekre. Volt szó természetesen a visszavonuló Boltról, a búcsúzó Mo Farahról, Gatlin 100-as győzelméről és a "hiányzó" világcsúcsokról, meg a sztárokról.

A teljes adást itt hallgathatjátok meg:

Hozzászólások