Asztalitenisz - Téglás Péter nem hosszabbít szerződést
Téglás Péter nem hosszabbít szerződést
Fotó: moatsz.hu

Téglás Péter nem hosszabbít szerződést

HosszabbitásHosszabbitás
2016/08/26 17:49

Nem hosszabbítja meg január 31-én lejáró szerződését Téglás Péter, a magyar női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya.

A szakember a Kossuth Rádiónak nyilatkozva elmondta: csütörtökön közölte Nátrán Rolanddal, a magyar szövetség elnökével,  hogy nem kíván hosszabbítani és Luxemburgban folytatja a pályafutását.

"A péntek délelőtti edzés után a válogatott játékosainak is elmondtam ugyanezt. Természetesen a szerződésem lejártáig teljes gőzzel dolgozom ugyanúgy tovább, mint eddig" - fogalmazott Téglás Péter, hozzátéve: bízik benne, hogy az októberi, budapesti Európa-bajnokság jól fog sikerülni, és méltó lezárása lesz a sikeres közös munkának, annak a húsz évnek, amelyet "a válogatott környékén töltöttem".

A szakember emlékeztetett: 1993-tól edzősködik, 1997 és 2005 között végigjárta a ranglétrát, és 2005 óta irányítja a felnőtt női válogatottat.

"Ez idő alatt gyakorlatilag folyamatosan kerestek, s nyáron döntöttem úgy, hogy most ezt a szerződést elfogadom. Ez egy nagyon jó lehetőség, és itt az ideje a váltásnak" - mondta, hozzátéve, hogy Luxemburgban komplex feladata lesz, a férfi és női, továbbá az utánpótlás és felnőtt vonalon is számítanak rá.

(MTI)

 

Hozzászólások