Vízilabda - Koronavírus: Elmarad az FTC-Pro Recco csúcsrangadó, megúszta a játék nélküli vereséget az Eger
Koronavírus: Elmarad az FTC-Pro Recco csúcsrangadó, megúszta a játék nélküli vereséget az Eger
Fotó: MVLSZ/Derencsényi István

Koronavírus: Elmarad az FTC-Pro Recco csúcsrangadó, megúszta a játék nélküli vereséget az Eger

HosszabbitásHosszabbitás
2020/02/28 11:30
A koronavírus-járvány miatt a Ferencváros férfi vízilabdacsapatának Pro Recco elleni Bajnokok Ligája-csúcsrangadóját, illetve a ZF-Eger Brescia elleni Eurokupa-elődöntő visszavágóját is elhalasztották.

Erről az európai szövetség (LEN) számolt be pénteken.

A BL-ben címvédő zöld-fehérek kedden fogadták volna a sorozat 8-szoros győztesét, amely múlt pénteken éppen a vírus által sújtott Veneto tartományban, Veronában találkozott az OSC-vel.

Szécsi Zoltán, az egri klub ügyvezető elnöke még csütörtökön az MTI-nek elmondta, hogy mivel a Bitskey Aladár Uszodát bezárták és csak jövő szombaton nyit ki, ezért nem tudják megrendezni szerdán a Brescia elleni visszavágót és az olasz csapat várhatóan 5-0-s eredménnyel megkapja majd a találkozót. A LEN ugyanakkor jelezte, mindenképpen azt szeretné, hogy a párharc – amelynek első felvonását 6-3-ra nyerték az olaszok – a medencében dőljön el, ezért elhalasztotta az összecsapást.

Búcsúzhat az Eurokupától az Eger, miután bezárták az uszodát a koronavírusra hivatkozva | Eurosport

Jövő szombaton nyithat ki az egri Bitskey Aladár Uszoda, amelyet a koronavírus veszélye miatt zártak be, így a ZF-Eger férfi vízilabdacsapata három nappal korábban nem tud kiállni az olasz Brescia elleni Eurokupa-elődöntő visszavágójára és búcsúzik a sorozattól.

MTI

Hozzászólások