Kosárlabda - Michael Jordant és Shaquille O'Nealt is nagyon megviselte Kobe Bryant halála
Michael Jordant és Shaquille O'Nealt is nagyon megviselte Kobe Bryant halála
Fotó: Europress/AFP

Michael Jordant és Shaquille O'Nealt is nagyon megviselte Kobe Bryant halála

HosszabbitásHosszabbitás
2020/01/27 11:40
Két legfontosabb játékostársa, Michael Jordan és Shaquille O'Neal érzelmes szavakkal emlékezett a vasárnap tragikus körülmények között, helikopter-balesetben elhunyt legendás kosárlabdázóra, Kobe Bryantre.
"Nem lehet szavakkal kifejezni azt a fájdalmat, amit érzek. - közölte szóvivőjén keresztül Michael Jordan. - Szerettem Kobe-t, olyan volt számomra, mint egy testvér."

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) jelenleg 56 éves, ikonikus játékosa Bryant legnagyobb példaképe volt, ugyanazon a poszton játszott, mint ő.

"Gyakran beszéltünk egymással, nagyon fognak hiányozni ezek a beszélgetések." - mondta a hatszoros NBA-bajnok Jordan, aki 1991 és 1993, valamint 1996 és 1998 között a Chicago Bullsszal ért a csúcsra a bajnokságban, jelenleg pedig a Charlotte Hornets tulajdonosa.

Bryant a Los Angeles Lakersszel ötször lett az NBA legjobbja, az első három bajnoki címét Shaquille O'Neal oldalán szerezte. Bár a két sztár korábban nem igazán jött ki egymással, később rendezték a nézeteltéréseket. O'Neal a Twitteren fejezte ki együttérzését Bryant és 13 éves lánya, Gianna halála miatt.


"Szeretlek benneteket és hiányozni fogtok" - írta.

A többek között Kobe Bryantet és lányát szállító helikopter Los Angeles közelében zuhant le vasárnap. A fedélzeten kilencen tartózkodtak, a pilóta és nyolc utas, a tragédiát senki sem élte túl.

MTI

Hozzászólások