Kézilabda - Újabb klasszis hiányzó: koronavírusos a Veszprém spanyol világbajnoka
Újabb klasszis hiányzó: koronavírusos a Veszprém spanyol világbajnoka
Fotó: Telekom Veszprém

Újabb klasszis hiányzó: koronavírusos a Veszprém spanyol világbajnoka

HosszabbitásHosszabbitás
2020/11/09 23:10
Megfertőződött a koronavírussal Jorge Maqueda, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának világbajnok spanyol jobbátlövője.

A klub honlapjának hétfői közleménye szerint Maquedának nagyon enyhe tünetei vannak. Mivel a múlt héten a spanyol válogatottal edzett, és veszprémi csapattársaival legutóbb október 28-án Kielben találkozott, a Népegészségügyi Osztály városi kirendeltségének döntése alapján csak neki kell karanténba vonulnia, így csapata ezen a héten lejátszhatja a Ferencváros és az Eger elleni bajnoki mérkőzéseit.

A spanyol válogatott múlt szerdán Veszprémben 32-29-re kikapott a magyar nemzeti együttestől az Eurokupa első fordulójában, Maqueda négy gólt dobott.

Három újabb játékos fertőződött meg, mégis pályára lépne a Veszprém a BL-ben | Eurosport

Rodrigo Corrales után Lékai Máté, Blaz Blagotinsek és Kentin Mahé is megfertőződött a koronavírussal a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játékosai közül. A klub honlapjának beszámolója szerint a hétfői vizsgálatok után csütörtökön és szombaton is PCR-teszten kellett megjelenniük a karanténban levő játékosoknak és stábtagoknak.

A veszprémi keretből koronavírusos megbetegedés miatt továbbra is hiányzik Lékai Máté, Rodrigo Corrales, Kentin Mahé és Blaz Balgotinsek.

MTI

Hozzászólások