Kézilabda - Ki tud állni az ellenfél, megrendezik a magyar válogatott péntek esti meccsét a kézi vb-n
Ki tud állni az ellenfél, megrendezik a magyar válogatott péntek esti meccsét a kézi vb-n
Fotó: Europress/AFP

Ki tud állni az ellenfél, megrendezik a magyar válogatott péntek esti meccsét a kézi vb-n

HosszabbitásHosszabbitás
2021/01/15 18:49
A korábbi bizonytalanság után eldőlt, hogy megrendezik péntek este a Magyarország - Zöld-foki Köztársaság mérkőzést az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az afrikai csapat azon játékosai és stábtagjai, akik nem fertőződtek meg a koronavírussal, a péntek délutáni antigénteszten is negatív eredményt produkáltak, így közép-európai idő szerint 20.30-tól a terveknek megfelelően lejátsszák a magyar válogatott nyitómeccsét a gízai A csoportban.

Moustafa koronavírus-sújtotta vb-jén kerülhet újra a nemzetközi elitbe a magyar válogatott | Eurosport

Szerdától két és fél héten át Egyiptomra figyel a nemzetközi kézilabdaélet: a sportág történetében első alkalommal 32 csapatos világbajnokságot rendeznek. A létszámbővítés célja az volt, hogy új piacokat tudjon meghódítani a sportág, ám az ebből a szempontból legfontosabb csapat, az Egyesült Államok a torna kezdete előtti napon lemondta a részvételt a rengeteg fertőzött játékos miatt.

A találkozóra a gyermeke születése miatt Szegeden tartózkodó Bodó Richárd mellett Bóka Bendegúzt, Rodriguez Alvarez Pedrót és Székely Mártont nem nevezte a magyar együttes.

MTI

Hozzászólások