Vízilabda - Varga Dániel nem lesz többé válogatott
Varga Dániel nem lesz többé válogatott
Fotó: Europress/Getty

Varga Dániel nem lesz többé válogatott

Takács MártonTakács Márton
2017/03/10 14:11

Az olimpiai és világbajnok Varga Dániel közleményben jelentette be, hogy visszavonul a magyar vízilabda-válogatottban való szerepléstől. Az alábbiakban változtatás nélkül közüljük nyilatkozatát, a nemzeti csapatban nyújtott időszakát külön cikkben foglaljuk majd össze.

Nyilatkozat!

Ezúton bejelentem: véget ért a válogatott időszak az életemben! Válogatott játékosként többet nem fogom hallgatni a magyar Himnuszt!

Fontosnak tartom, hogy a hosszú évek igénybevételéből adódó sérüléseimre végleges megoldást találjak. Ehhez több hónapos egyéni munkára van szükségem, amire a klubszezon nem alkalmas.

Szeretném a jövőben bővebben kifejteni mindazt, amit éreztem, amikor ezt a döntést meghoztam. Szeretnék majd köszönetet mondani a számomra fontos embereknek, (sokan vannak) és feleleveníteni a legfontosabb pillanatokat. Rengeteg mondanivalóm van a vízilabdával és magammal kapcsolatban.

A szezon végéig a Fradival kapcsolatos feladataimra koncentrálok, és próbálom az állapotomhoz képest a legjobbat nyújtani annak érdekében, hogy már idén is szép eredményeket érjünk el. Ezért a klubszezont követően fogok legközelebb nyilatkozni  “válogatott témában". Kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben.

Köszönöm és hajrá Magyarok!

Varga Dániel

Hozzászólások