Vízilabda - Barcelonában kapott ki a Fradi, simán nyert a Szolnok
Barcelonában kapott ki a Fradi, simán nyert a Szolnok
Fotó: Europress/AFP

Barcelonában kapott ki a Fradi, simán nyert a Szolnok

HosszabbitásHosszabbitás
2019/03/27 21:28
A Ferencváros 8-5-re kikapott a Barceloneta otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 11. fordulójában.

A magyar bajnokcsapat a találkozó előtt azonos pontszámmal állt a harmadik helyen a katalán együttessel, az összecsapáson azonban nem volt egyenrangú ellenfele riváliásának. A spanyolok - akik ősszel egy szoros mérkőzésen 9-8-ra győztek Budapesten - gyakorlatilag a nagyszünetre eldöntötték a találkozót, hiszen ekkor már öt góllal vezettek.

A Ferencváros továbbjutása ugyanakkor változatlanul nincs veszélyben, azonban szinte biztos, hogy csak a csoport negyedik helyén jut majd a hannoveri nyolcas döntőbe.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 11. forduló:
CNA Barceloneta (spanyol) - FTC-Telekom Waterpolo 8-5 (3-0, 3-1, 1-2, 1-2)


Simán nyert a Szolnok

A Szolnok sima győzelmet aratott a vendég Spandau Berlin együttese felett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 11. fordulójában.

Mivel a csoport sereghajtója, a német Hannover a rendező jogán biztosan ott lesz a döntő tornán, ebből a nyolcasból csak a legjobb három jut a Final Eightbe.

A Szolnok az előző fordulóban nagy csatában kikapott a címvédő Olympiakosz otthonában, így lépéshátrányba került a harmadik helyen álló görögökkel szemben. Ezért nem engedhették meg maguknak a botlást a németek ellen, és ehhez tartották is magunkat: a nagyszünetben már öt góllal vezettek.

A találkozó legjobbja a négygólos Milan Aleksic volt.

MTI

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 11. forduló:
Szolnoki Dózsa-Spandau Berlin (német) 14-6 (4-0, 4-3, 3-1, 3-2)
Hozzászólások