Kézilabda - Pastor úgy kel és úgy fekszik, hogy minden versenyt meg akar nyerni
Pastor úgy kel és úgy fekszik, hogy minden versenyt meg akar nyerni
Fotó: facebook/MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat

Pastor úgy kel és úgy fekszik, hogy minden versenyt meg akar nyerni

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/10/19 22:14

Parádésan rajtolt a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, hiszen száz százalékos teljesítménnyel zárta le az első öt fordulót, és legyőzte többek között a tavalyi döntős Nantes, és a német bajnok Flensburg együttesét is. A Szeged legendája, Vadkerti Attila volt a Hosszabbítás vendége a Klubrádióban.

Vadkerti azzal kezdte a beszélgetést, hogy örül, hogy most és nem tavaly ilyenkor kérdezik a Szegedrő. Egy éve ugyanis még úgy tűnt, zuhanórepülésben van a Szeged, de Juan Carlos Pastor nagyobb távlatokban gondolkozott és mostanra úgy tűnik, kezd beérni a terve. 

Az építkezés kapcsán azt is elmondta, szerinte a mostani siker nem a frissen igazolt sztárjátékosoknak köszönhető, egyszerűen mostanra ért be Pastor rendszere, illetve segít az is, hogy a sorozatos győzelmek miatt egyre jobb az öltözőben a hangulat, ez pedig a játékosok önbizalmára is kihat.

Vadkerti mesélt arról is, hogy teljesen mindegy, hogy a Seged tétmérkőzéséről van szó, vagy csak egy meccs előtti lábtengóról, Pastor számára minden küzdelem élet-halál harc.  Szerinte ugyanis a szeged mestere ezt a fajta küzdőszellemet át tudja adni a játékosainak is, és ez sorsdöntő lehet, különösen a szoros találkozókon.

Ezen kívül szó volt még arról, hogy reális cél lehet-e a Final4 a BL-ben a Szeged számára, hogy hogyan teljesítenek ebben a szezonban a magyar játékosok a klubnál, hogy mit szól Vadkeri Vranjes távozásához és hogy kire lenne szükség a válogatott kispadján.

A teljes adást itt hallgathatjátok meg, és el is menthetitek későbbre:

Hozzászólások