Kézilabda - Pastor úgy kel és úgy fekszik, hogy minden versenyt meg akar nyerni
Pastor úgy kel és úgy fekszik, hogy minden versenyt meg akar nyerni

Pastor úgy kel és úgy fekszik, hogy minden versenyt meg akar nyerni

Csatári Flóra ·
2018/10/19 22:14

Parádésan rajtolt a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, hiszen száz százalékos teljesítménnyel zárta le az első öt fordulót, és legyőzte többek között a tavalyi döntős Nantes, és a német bajnok Flensburg együttesét is. A Szeged legendája, Vadkerti Attila volt a Hosszabbítás vendége a Klubrádióban.

Vadkerti azzal kezdte a beszélgetést, hogy örül, hogy most és nem tavaly ilyenkor kérdezik a Szegedrő. Egy éve ugyanis még úgy tűnt, zuhanórepülésben van a Szeged, de Juan Carlos Pastor nagyobb távlatokban gondolkozott és mostanra úgy tűnik, kezd beérni a terve. 

Az építkezés kapcsán azt is elmondta, szerinte a mostani siker nem a frissen igazolt sztárjátékosoknak köszönhető, egyszerűen mostanra ért be Pastor rendszere, illetve segít az is, hogy a sorozatos győzelmek miatt egyre jobb az öltözőben a hangulat, ez pedig a játékosok önbizalmára is kihat.

Vadkerti mesélt arról is, hogy teljesen mindegy, hogy a Seged tétmérkőzéséről van szó, vagy csak egy meccs előtti lábtengóról, Pastor számára minden küzdelem élet-halál harc.  Szerinte ugyanis a szeged mestere ezt a fajta küzdőszellemet át tudja adni a játékosainak is, és ez sorsdöntő lehet, különösen a szoros találkozókon.

Ezen kívül szó volt még arról, hogy reális cél lehet-e a Final4 a BL-ben a Szeged számára, hogy hogyan teljesítenek ebben a szezonban a magyar játékosok a klubnál, hogy mit szól Vadkeri Vranjes távozásához és hogy kire lenne szükség a válogatott kispadján.

A teljes adást itt hallgathatjátok meg, és el is menthetitek későbbre:

Hozzászólások