Kézilabda - A volt győri kézis túl van tizedik térdműtétjén
A volt győri kézis túl van tizedik térdműtétjén
Fotó: Europress/AFP

A volt győri kézis túl van tizedik térdműtétjén

HosszabbitásHosszabbitás
2020/04/30 22:13
Túl van tizedik térdműtétjén Nora Mörk, a norvégok világ- és háromszoros Európa-bajnok kézilabdázója, a Győri Audi ETO KC korábbi játékosa.

A 29 éves jobbátlövő csütörtökön elárulta a norvég TV2-nek, hogy februárban korrekciós operációra volt szüksége - a meniszkuszán kellett alakítani -, de ezt eddig titokban tartotta.

"Akkor nehéz volt, stresszhelyzetben voltam, és nem akartam semmit mondani. Csak meg akartam bizonyosodni, hogy minden rendben volt-e" - mondta a román CSM Bucuresti játékosa, akinek ezúttal csak két nap mankóhasználatra és egy hét pihenőre volt szüksége a beavatkozást követően.

"Most már kétszámjegyű térdműtéttel rendelkezem, de az elmúlt két hónapban szinte ugyanúgy edzettem, mint bárki más, egyáltalán nincs duzzanat, a térdem nagyon jól bírja" - magyarázta.

Mörk hangsúlyozta, jobban érzi magát, mint az elmúlt években bármikor, optimistább, boldogabb, és készen áll a versenysorozatok folytatására.

"Sokat edzek, meglehetősen erős és gyors vagyok, illetve elég magasra tudok ugrani" - nyilatkozta az átlövő, aki 2016-tól tavaly nyárig volt a győriek játékosa.

MTI

Hozzászólások