Kézilabda - A Szeged a második félidőben átgázolt a Celjén
A Szeged a második félidőben átgázolt a Celjén
Fotó: Europress/AFP

A Szeged a második félidőben átgázolt a Celjén

HosszabbitásHosszabbitás
2019/11/03 19:12
A MOL-Pick Szeged hazai pályán hét góllal legyőzte a szlovén RK Celje PL csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában.

A szegediek keretéből ezúttal Stefan Sigurmannsson és Alen Blazevic hiányzott.

Jobban kezdtek a vendégek, a házigazdák támadásaiból hiányzott a pontosság (2-5). Bár a folytatásban egy 4-0-s sorozattal fordított a Szeged, a 23. percben megint a Celje vezetett két góllal.

A csongrádiak játéka továbbra is akadozott, a szünetben mégis döntetlen volt az állás. A második félidőben már nem tudta átvenni a vezetést a Celje, a házigazdák a spanyol Joan Canellas és a szerb Bogdan Radivojevic vezérletével végül magabiztosan nyerték meg a közepes színvonalú találkozót.

A mezőny legeredményesebb játékosa Radivojevic volt nyolc góllal, a vendég szlovénok horvát balátlövője, Josip Sarac hétszer volt eredményes.

A négy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel rendelkező MOL-Pick Szeged jövő vasárnap a norvég Elverum csapatát fogadja, a három győzelemmel és három vereséggel álló Veszprém pedig szombaton a fehérorosz Meskov Breszt vendége lesz a BL csoportkörében.

A két együttes kilencedik alkalommal találkozott egymással a BL-ben, a mérleg a Szeged szempontjából hat győzelem, egy döntetlen és két vereség.

MTI

Férfi BL, csoportkör, 6. forduló, A csoport:
MOL-Pick Szeged - RK Celje PL (szlovén) 31-24 (14-14)
Hozzászólások