NHL - NHL: A hét jelenetei
NHL: A hét jelenetei
Fotó: Europress/Getty

NHL: A hét jelenetei


2014/12/15 18:56

Ismételten eltelt egy újabb hét, így jelentkezünk az általunk legszebbeknek vélt jelenetekkel az NHL világából. Ezúttal három góllal és három védéssel:

Gólok

Az Ottawa Senators csatára, Bobby Ryan a Los Angeles Kings elleni mérkőzésen kápráztatta el a hazai nézőket szépségdíjas egyéni akciójával:

Maradunk Kanadában és a Los Angelesnél, hiszen a Kings a Montréal elleni is kapott egy elég látványosra sikeredett találatot. Igaz, ezúttal nem Jonathan Quick volt a szenvedő fél, hanem a csapat második számú hálóőre, Martin Jones, míg a gólszerző személyében a 22 éves cseh csatárt, Jiri Sekacot tisztelhetjük:

És, ha már ilyen szép gólokat láttunk az északi országban miért is utaznánk tovább? A torontóiak ugyanis nem akartak lemaradni riválisaik szemet gyönyörködtető találataitól. Közülük a szlovák nemzetiségű Richard Panik villogtatta meg vajkezét a Detroit ellen:

Védések

Na, de hogy a Kings ne csak szenvedő félként szerepeljen e heti cikkünkben, arról Quick gondoskodott, aki még 0-0-nál védett egy hatalmasat a Senators ellen:

A Los Angeles mellet a másik állandó e heti szereplőnk az Ottawa Senators. A Boston ellen Greeningnek nem jött össze a gólszerzés köszönhetően Tuukka Rask bravúrjának:

Végezetül álljon itt Ben Scrivens védése (a tavalyi szezont még a Los Angelesben kezdte meg :)). Az Edmonton hálóőre a New York Rangers ellen mutatott be egy tornagyakorlatot:

 

Hozzászólások