NHL - NHL: A hét jelenetei
NHL: A hét jelenetei
Fotó: Europress/Getty

NHL: A hét jelenetei


2014/12/01 18:19

Ezentúl hétfőként jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel, lássuk is szerintünk mik voltak az elmúlt napok legvarázslatosabb megmozdulásai:

Gólok:

A Detroit Red Wings orosz klasszisa, Pavel Datsyuk nem hazudtolta meg önmagát. A liga egyik, ha nem a legtechnikásabb játékosa a Florida Panthers ellen a levegőben lévő korongot ütötte az ellenfél kapujába:

A Buffalo Sabres nem kezdte a legfényesebben az idei szezont, azonban az elmúlt 10 mérkőzésükön már sikerült 50 százalékos mérleget produkálniuk. A 25 éves Tyler Ennis pedig egy igencsak szemkápráztató gólt lőtt a Montrealnak:

Az Edmontontól sokan többet vártak az alapszakasz kezdete előtt, ám ezeknek az elvárásoknak eddig nem tudtak megfelelni, és az utolsó helyen állnak nyugaton. A rossz szereplésben kapusaik gyengébb teljesítménye is közrejátszik. A Dallas ellen Viktor Fasth-nak a pálya közepéről sikerült gólt kapnia:

Védések:

A Sabres svéd kapusa, Jhonas Enroth a Montreal ellen spárgázott nagyot, amelynek egy hatalmas védés lett az eredménye:

A Carolina hálóőre, Cam Ward a Pittsburgh ellen védett varázslatosan:

Míg Frederik Andersen a Chicago ellen próbált meg mindent megtenni a győzelemért, de ez sem volt elegendő:

Vicces jelenetek:

A Pittsburgh kapusa, Marc-Andre Fleury a Boston ellen megszerezte karrierje 300. NHL győzelmét, ennek alkalmából csapattársai egy kisebb meglepetéssel kedveskedtek neki:

Eddie Lacknek , a Vancouver Canucks hálóőrének pedig a felsőjével gyűlt meg a baja:

Hozzászólások