NFL - Super Bowl-reakciók: Kobe Bryant egysorosa mindent visz
Super Bowl-reakciók: Kobe Bryant egysorosa mindent visz
Fotó: Europress/Getty

Super Bowl-reakciók: Kobe Bryant egysorosa mindent visz

Takács MártonTakács Márton
2017/02/07 15:28

Mindenkit lenyűgözött a Super Bowl, ahol a New England Patriots 25 pontos hátrányból fordítva minden idők első hosszabbítással zárult NFL-nagydöntőjében 34-28-ra legyőzte az Atlanta Falcons együttesét. A sport és a közélet Twitter-reakcióiból válogattunk.

Kobe Bryant el volt ragadtatva Tom Brady teljesítményétől: "Öt gyűrűt nem lehet leereszteni". - utalva a 2014-es szezonban kirobbant labdaleeresztős botrányra. Kobe a múzsa hashtaget is használta tweetjében.

Az új amerikai elnök, Donald Trump köztudottan jóban van Tom Bradyvel és Bill Belichickkel is. "Micsoda fordítás és Patriots-győzelem! Tom Brady, Bob Kraft és B-mester a legnagyobb győztesek."

Pau Gasol, a San Antonio Spurs világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes kosárlabdázója rövidre fogta: "Legenda" - írta.

Harry Kane, a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgója nehezen tudta visszafogni magát, mondanivalójának lényege, hogy "Tom Brady minden idők legjobbja. Szeretlek, Patriots!

Rio Ferdinand, a Manchester United korábbi válogatott védője is nagy rajongója Tom Bradynek. "Micsoda visszatérés. Hihetetlen, hogy szemtanúi lehettünk ennek. Gratulálok Bradynek! ÖTSZÖRÖS bajnok."

Tyler Hamilton, az egykori világ- és olimpiai bajnok kerékpáros, Lance Armstrong korábbi segítője Massachusetts államban született, így nem lehetett kérdéses, kinek szurkol majd. Egy "Gyerünk, Patriots!" szöveggel nyomatékosította ezt Twitteren a döntő előtt.

Mark Wahlberg, Oscar-jelölt színész meg egyenesen Bostonban született. Elfogultságát egy Patriots-sapkával, gyerekei Patriots-mezbe öltöztetésével jelezte is várakozásait. "Nagy nap a kisfiaimmal." 

A színész és családja ott volt Houstonban a döntőn, de kedvenc csapata nagy fordítása előtt távozott a meccsről. Ezzel kapcsolatban később elmondta, hogy a kisebbik gyermeke nem érezte jól magát, így távozniuk kellett. "Higgyék el, nagyon szerettem volna ott lenni a stadionban, de a család az első. Ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném a csapatomat is."

Dávid Kornél is a Pats-nek drukkolt. "Ez az, amiről beszélek, wow!

"A leglátványosabb előadás volt, amit valaha láttam a halftime show-k közül. Nagyon izgalmas volt ott lenni" - ezt már Elton John írta Lady Gaga koncertjéről.

Hozzászólások