NFL - Rivális szurkolók előtt trollkodott a legendás játékos
Rivális szurkolók előtt trollkodott a legendás játékos
Fotó: Europress/AFP

Rivális szurkolók előtt trollkodott a legendás játékos

Németh DánielNémeth Dániel
2017/04/29 17:22

Az NFL játékosbörzéje mindig izgalmas esemény, hiszen itt derül ki, hogy melyik csapatokban kezdhetik meg profi pályafutásaikat a legtehetségesebb egyetemi játékosok. Ezúttal azonban a Dallas Cowboys korábbi kiválósága, Drew Pearson került a középpontba, aki egészen zseniális beszédet mondott a rivális szurkolók előtt.

A draftot idén Philadelphiában tartják, ami azt jelenti, hogy a helyszínen lévő közönség nagy része Eagles rajongó, akik minden alkalmat meg is ragadtak arra, hogy kifütyüljenek mindent, ami összefüggésben áll a nagy rivális, Dallas Cowboysszal.

Ilyen körülmények között lépett a színpadra Drew Pearson, akinek annyi volt a feladata, hogy felolvassa, melyik játékost választotta ki a Cowboys a második körben. A csapat korábbi elkapóját szemmel láthatóan nem zavarta a közönség reakciója, ellenben egészen kiváló beszéddel válaszolt a kissé tiszteletlen szurkolóknak.

Az NFL-be egyébként draftolatlanul került Pearson először is megköszönte az Eagles szurkolóknak, amiért megengedték neki, hogy karrierje legyen a ligában, amit természetesen csak még erősebb fütty követett. Pearson ezt követően gondoskodott arról, hogy a csapata sikereit megemlítse, többek között az öt Super Bowl-győzelmet - az Eaglesnek egyetlen gyűrűje sincs - majd dicsérte a Hírességek csarnokába került Jerry Jonest is.

A végén még arról is gondoskodott, hogy a bajnoki címért kapott gyűrűjét mindenki jól láthassa.

Pearson háromszor került be a Pro Bowlba, bekerült a hetvenes évek legjobbjait tömörítő álomcsapatba, de 1975-ben ő kapta el azt az 50 yardos labdát, ami után a Hail Mary kifejezés elterjedt. Tíz éves karrierje során összesen 489 passzt kapott el 7822 yardért és 48 TD-ért.

Hozzászólások