NFL - Hivatalosan is véget ért Aaron Rodgers 2017-es szezonja
Hivatalosan is véget ért Aaron Rodgers 2017-es szezonja
Fotó: Europress/AFP

Hivatalosan is véget ért Aaron Rodgers 2017-es szezonja

Németh DánielNémeth Dániel
2017/12/19 22:29

A Green Bay Packers bejelentette, hogy ismét sérültlistára került Aaron Rodgers, a csapat irányítója. Ez azt jelenti, hogy 2017-ben már nem lép pályára a klasszis játékos.

Rodgers még a hatodik játékhéten, a Minnesota Vikings elleni csoportrangadón szenvedett kulcscsonttörést, miután földre vitte őt Anthony Barr. Mivel a dobóválla sérült meg, biztosnak tűnt, hogy nem lép már pályára a szezonban.

A műtétet követően azonban jól haladt az irányító rehabilitációja, és miután Brett Hundley-val négy vereség mellett háromszor is győzni tudtak a sajtfejűek, életben maradtak a csapat rájátszásról szőtt álmai. A 15. játékhétre ezért aktiválták az időközben játékra alkalmas Rodgerst.

A visszatérés azonban nem sikerült jól, három eladott labdával zárta a Carolina Panthers elleni meccset, amire utoljára 2009-ben volt példa. Rodgers ugyan jobban mozgatta a csapatot, mint Hundley, de önmagához képest nem játszott jól.

A Packers végül 31-24-re elveszítette a mérkőzést, amivel matematikailag is kiestek a playoff-esélyes csapatok közül. Ezt követően úgy döntöttek, hogy nem kockáztatják a franchise legnagyobb sztárjának egészségét, és visszateszik a sérültlistára. A szezon hátralévő részében vélhetően Hundley kapja meg a csapatot.

Hozzászólások