NFL - Heti NFL Fantasy előzetes #8 - 1. rész
Heti NFL Fantasy előzetes #8 - 1. rész
Fotó: Europress/Getty

Heti NFL Fantasy előzetes #8 - 1. rész

Rév DánielRév Dániel
2014/10/30 22:11

Ezúttal is kettébontjuk a heti NFL fantasy előzetesünket, hogy a lehető legjobban ki tudjuk szolgálni olvasóinkat/nézőinket. A mostani első részben csak a csütörtök esti mérkőzéssel foglalkozunk, pénteken pedig kikerül majd honlapunkra az eheti videónk.

Carolina Panthers - New Orleans Saints (péntek 1:25, TV: Sport2, 1:15)

Buday Zoltán: A Saints passz elleni védekezése elég gyenge ebben a szezonban, így érdemes lehet játszatni Cam Newtont, és Kelvin Benjamint is. Newton elég gyenge szezont fut eddig, nincs a legjobb 15-ben az irányítók között, de várhatóan ezen a napon javíthat az eddigieken. Benjamint pedig szinte minden ellenfél ellen érdemes játszatni, most pedig különösen.

RD: Mark Ingram egészen elképesztő formában van, úgy 25. a futójátékosok rangsorában, hogy csak négy meccsen játszott. Ráadásul a Panthers védelme gyenge a futók ellen, úgyhogy Ingramnek nagyon jó napja lehet. Drew Brees-t és Brandin Cooksot is mindenképpen érdemes játszatni, főleg látva az elmúlt heti teljesítményüket, bár a Saintsnél mindig ki kell emelni, hogy hazai pályán sokkal jobb számokat produkálnak a játékosai, mint idegenben. Jimmy Graham nagy kérdés, a Panthers védelme elég jó a tight endek ellen, ráadásul Graham sérülésekkel bajlódik, de nem valószínű, hogy megengedhetjük magunknak egy első körös játékos padoztatását.

Hozzászólások