NFL - Heti NFL Fantasy előzetes #7 - 1. rész
Heti NFL Fantasy előzetes #7 - 1. rész
Fotó: Europress/Getty

Heti NFL Fantasy előzetes #7 - 1. rész

Rév DánielRév Dániel
2014/10/16 23:09

Ahogy azt már a hétfői videónkban is említettük, különleges ez a mostani hét, de lesz még néhány ilyen, rögtön a következő is :)

A szokásos fantasy videó péntek délután kerül majd ki a honlapunkra, addig pedig - merthogy ígéret szép szó - íme a véleményünk a csütörtök esti mérkőzésről:

New England Patriots - New York Jets (péntek 2:25, TV: Sport2, 2:15)

Buday Zoltán: Erősen befolyásolhatja a mérkőzést az időjárás: esős, szeles időt mondanak a csütörtök éjjeli mérkőzésre. Emiatt talán csak a Patriots védelmét játszatnám, amely amúgy is a 4. legtöbb pontot szerezte eddig a védelmek közül sztenderd pontszámítás szerint, míg a Jets támadósora a 4. legtöbb pontot engedi az ellenfelek védelmeinek. Várhatóan Stevan Ridley térdsérülésével Shane Vereeen több érintést kaphat, és ha passzolni kell, megint Rob Gronkowski lehet Tom Brady kedvenc célpontja, de ők mind kockázatos játéknak számítanak.

Rév Dániel: A Patriots passz elleni védekezése elég jó, ráadásul a Jetsben nincs kimondott fantasy-sztár (talán Eric Deckert leszámítva), így Chris Ivory az egyetlen, akit jó szívvel ajánlok, a New England a 12. legtöbb pontot engedi az ellenfelek futóinak, Ivory pedig a 21. a futók rangsorában.

Hozzászólások