NFL - Buday Zoltán szerint az egykezű amerikaifocis úttörő lesz az NFL-ben
Buday Zoltán szerint az egykezű amerikaifocis úttörő lesz az NFL-ben
Fotó: Europress/AFP

Buday Zoltán szerint az egykezű amerikaifocis úttörő lesz az NFL-ben

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/08/29 19:48

A hétfőn a Klubrádió Hosszabbítás című magazinjában az NFL volt a terítéken. Kezdetét vette az előszezon, tehát volt miről beszélni. Rév Dániel műsorvezető vendége ismét Buday Zoltán volt, aki a hétköznapokon is az NFL-lel kel és fekszik.

Az előttünk álló szezont felvezetni félórában lehetetlen lenne, így két blokkot is kapott ezen a héten az NFL. Persze, ahogy erre az adásban Rév Dániel is felhívja a figyelmet, még az egyórás műsoridő is épp csak arra elég ebben az esetben, hogy a felszínt kapargassa a beszélgetés.

Ez nyilván nem azt jelenti, hogy ne érné meg ezt az adást visszahallgatni, épp ellenkezőleg! A srácok amennyi témát csak lehetett, belepréseltek a rendelkezésükre álló időbe, volt szó a szabálymódosításoktól elkezdve az edzőkeringőn át azokig a kérdésekig, amelyek minden bizonnyal sok NFL-rajongót izgatnak mostanában.

Például, hogy a most draftolt Shaquem Griffin lesz-e a liga első egykezű játékosa, és ha igen, az megnyitja-e a kisebb testi fogyatékossággal élő játékosok előtt az utat az NFL-be. Buday ezekre a kérdésekre két határozott igennel felet, sőt, szerinte már önmagában a draft ténye is egy fontos mérföldkő e tekintetben, változást jelent.

Aztán ott vannak azok a kérdések is, hogy vajon idén nyer-e meccset a Browns, hogy ki lesz a szezon új szupersztárja, hogy miért ilyen kiegyenlítetlen a két konferencia, hogy mi lesz az előző Super Bowl résztvevőivel, hogy melyik lehet az a csapat, amelyik tavalyi csoportutolsóból idén csoportelső lehet.

Szóval ha kíváncsiak vagytok mindezekre, meg egy csomó másra, ne habozzatok, és hallgassátok meg az adást itt! (Vagy habozzatok, és töltsétek le az adást a Soundcloudról, jól jöhet az még hosszú utazáshoz, unalmas nagytakarításhoz, vagy túl sok szabadidő elütéséhez később.)

Hozzászólások